Aarsen Advies

Over ons

Aarsen Advies is in 2016 opgericht als administratie- en advieskantoor en bedient klanten in het Midden en Kleinbedrijf.

We staan graag naast onze ondernemers om hen te ondersteunen als CFO. Dat doen we met de innovatieve Yuki boekhoudsoftware.

Onze passie ligt in het ontzorgen van onze klanten. Onze missie is dan ook klanten blij maken en hen helpen een ‘mooi’ leven zakelijk en privé op te bouwen door met de modernste software, boekhouden en belastingverplichtingen voor hen te regelen, zodat ondernemen een brede glimlach oplevert.

OVER TEAM

Matteun Aarsen

Over Matteun Aarsen

Welkom bij Aarsen Advies waar vakmanschap, ervaring en toewijding samenkomen. Matteun Aarsen heeft zijn sporen verdiend in de accountancy.

Achtergrond en Ervaring

Matteun Aarsen heeft zijn vak geleerd bij een top 10 accountantskantoor, waar bij van 1998 tot en met 2012 werkzaam was. Tijdens deze periode heeft hij waardevolle ervaring opgedaan en een diepgaande kennis ontwikkeld op het gebied van accountancy en advies.

Zelfstandig Ondernemerschap

Sinds 2012 heeft Matteun Aarsen de sprong gewaagd en is hij zelfstandig ondernemer geworden. Met een schat aan ervaring en expertise heeft hij zijn eigen administratie- en belastingadvieskantoor opgericht. Zijn visie is gebaseerd op een persoonlijke benadering, waarbij hij klanten voorziet van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan hun specifieke behoeften.

Groei en Ontwikkeling

In 2019 zette Matteun een belangrijke mijlpaal met de aanname van zijn eerste personeelslid. Sindsdien is zijn kantoor gegroeid en bloeit het, met nu drie toegewijde medewerkers die dezelfde passie delen voor uitmuntende service en professioneel advies.

Opleiding en Certificering

Matteun Aarsen heeft een solide achtergrond, met opleidingen in bedrijfskunde en makelaardij. Daarnaast heeft hij de accountantsopleiding AA en de RB opleiding succesvol afgerond, waardoor hij een breed scala aan vaardigheden en expertise bezit en een brede visie om zijn klanten optimaal van dienst te zijn.

NOAB Bestuurslid

In 2022 heeft Matteun Aarsen een nieuwe rol op zich genomen als bestuurslid bij NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen). Deze positie getuigt van zijn betrokkenheid bij de branche en zijn streven naar professionaliteit en kwaliteit binnen de sector.

Bij Aarsen Advies staat het team klaar om je te ondersteunen bij al je financiële vraagstukken. Ontdek hoe Matteun Aarsen en zijn deskundige team jouw onderneming kunnen helpen floreren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Matteun Aarsen<br />